In optimale conditie.
Service anno nu.

Het is net als met het afsluiten van verzekeringen. Je hebt ze niet elke dag nodig. Zo is het ook met onze installaties.

Maar áls ze nodig zijn, dan moeten ze er ook stáán. Omdat een noodstroominstallatie meer stil staat dan dat het in werking is, is het des te belangrijker om de installatie regelmatig te onderhouden en te laten draaien. Met een meerjaren onderhoudsplan van Zwart blijft uw installatie in optimale conditie, behoudt het 25 jaar zijn bedrijfszekerheid. Een service-operatie met 35 specialisten, altijd binnen 2 uur ter plaatse bij een calamiteit, wereldwijde dekking met betrouwbare en hoogwaardige partners: dat is Zwart service en onderhoud. Zwart onderhoudt nu onder meer 1200 sets bij 250 datacenters in 8 landen.

Onderhoudsplan

Een stilstaande installatie, wat een noodstroominstallatie is, raakt niet als vanzelf op elkaar ingespeeld. Je zult een paar keer per jaar de installatie daarom moeten laten draaien, testen en onderhouden om hem in optimale conditie te houden. Dat doen onze eigen opgeleide monteurs, in zowel elektrotechniek als werktuigbouw.

Revisies en updates

In het onderhoudsplan nemen we uiteraard de revisies en updates mee voor de installatie. Het betekent ook dat we na 10 jaar een revisie uitvoeren met een endoscopie. Dan kijken we ook dieper in de machine naar de staat en voeren eventueel onderhoud uit. Na 15 jaar moeten de (ondergrondse) brandstofsystemen herkeurd worden onder de grond. Ook deze wettelijke inspecties verrichten wij voor onze klanten.

Service anno 2020 en verder

Een onderhoudsplan waarbij u weet wanneer er een monteur bij u langskomt, is wat u van ons kunt verwachten. Maar van de marktleider kunt u meer verwachten. Wij streven ernaar om ons onderhoud te doen op basis van ‘condition based maintenance’ en ‘predictive based maintenance’. Met ingebouwde sensoren in de installatie krijgen wij een melding over welk onderhoud op korte termijn vereist is. En kunnen wij op basis van data voorspellen wanneer er onderhoud ingepland moet worden. Allemaal op de levensduur van de installatie te verlengen, de installatie in optimale conditie te houden en kostenbewust en efficiënt te werken.

Ontzorgd

“Ik hoef nergens achteraan te bellen. Je wordt gewoon helemaal ontzorgd.”

“Ik heb een 80-tal onderhoudscontractanten en wil niet achter elk van hen moeten bellen. Bij Zwart wordt je ontzorgd. Het periodieke onderhoud wordt ingepland, ik weet precies wanneer en door wie. Zwart is gecertificeerd om SCIOS keuringen zelf te doen. Ze zorgen ervoor dat je voldoet aan de nieuwtse wet- en regelgeving. Dat is belangrijk voor ons. Als ik een vraag heb, hebben zij het antwoord. Het zijn ook gewoon vakidioten. Je weet dat je in goede handen bent.”

Hans van Katwijk, Alrijne Zorggroep

100%

ontzorgd

Wij bieden een totaaloplossing

Het tekenen, engineeren, bouwen, realiseren en installeren van een installatie is een project met een duidelijke kop en staart. Althans voor ons. Wij weten precies wat er in welke fase nodig is. Hoe de ene fase naadloos op de andere kan aansluiten. Onze interne processen zijn ook strak op elkaar ingespeeld. En ondertussen houden we de klant stap voor stap op de hoogte van waar we staan. Dat is projectmanagement op de Zwart manier.

Ontwerp en engineering

Uw unieke noodstroominstallatie. Kwaliteit vanaf het begin.

Installatie en ingebruikname

Het is pas af als het af is. Zorgvuldig tot de laatste seconde.

Service en onderhoud

In optimale conditie. Service anno nu.

Meer weten over service en onderhoud?

Loek Frederiks heeft ‘service en onderhoud’ op zijn voorhoofd staan. Zijn hele loopbaan staat in het teken hiervan. Hij legt u graag uit wat dit voor u als klant bij Zwart betekent. Bel of mail hem, u bent in goede handen bij Loek.

Vraag onze specialisten
  • Complete (nood)stroominstallaties
  • De Zwart standaard
  • 24/7

Loek Frederiks

Accountmanager

+31(0)255 530 304
lfrederiks@zwarttechniek.com

Revisies en upgrades

Stilstand is achteruitgang, dat geldt ook voor onze noodstroominstallaties. We zullen daarom regelmatig revisies en upgrades uitvoeren om de installatie in optimale conditie te houden.

Verder lezen

Keuringen en inspecties

Zwart en onze monteurs zijn SCIOS gecertificeerd en kunnen daarom deze keuringen voor u verrichten. Zwart wordt door de stichting SCIOS zelf jaarlijks geaudit.

Verder lezen

Training

Een (nood)stroominstallatie in huis hebben is één, maar weten hoe het werkt is twee. Wij vinden het belangrijk dat de klant weet wat hij in huis heeft en ook weet hoe het werkt.

Verder lezen
When it matters most

Betrouwbare back-up van Zwart

Met 7000 projecten in 50 landen op het gebied van noodstroom en off-grid stroomvoorzieningen, ben je de noodstroomexpert in Europa en ver daarbuiten. Het is niet voor niets dat de grootste datacenters en financiële instellingen in Europa, grote luchthavens en mobiele netwerken vertrouwen op Zwart. Onze 100 in-house opgeleide, gescreende en in elk opzicht ‘fit-for-the-job’ specialisten, tekenen, engineeren, realiseren en onderhouden integrale en complete noodstroomvoorzieningen. En dat doen we al bijna een eeuw. We leggen de lat hoog voor onszelf. Daarom werken we alleen met A-producten; bouwen we de installaties in onze eigen 6000 vierkante meter werkplaats in IJmuiden. Testen we deze in onze testruimte. En trainen we klanten in onze testfaciliteit compleet met nieuwste simulator.

Meer over Zwart Techniek

Loek Frederiks

Accountmanager

+31(0)255 530 304
lfrederiks@zwarttechniek.com

Loek Frederiks heeft ‘service en onderhoud’ op zijn voorhoofd staan. Zijn hele loopbaan staat in het teken hiervan. Hij legt u graag uit wat dit voor u als klant bij Zwart betekent. Bel of mail hem, u bent in goede handen bij Loek.

  • Goedendag; Stel uw vraag